Farmol-Cid «ECCO» cea mai bună protecție antibacteriană

Despre producătorul LUXFARMOL

  • Este una dintre cele mai de succes companii în domeniul farmaceutic și produce mai mult de 50 de produse medicinale.
  • Împreună putem contribui la sănătatea oamenilor din întreaga lume, fără încălcarea principiilor de dezvoltare durabilă.
  • Asigurăm permanent dezvoltarea produselor noastre și ne străduim să corespundem tuturor solicitărilor și cerințelor moderne. Activitatea noastră este supravegheată riguros de către Agenția medicamentului, respectăm cu strictețe normele legale, inclusiv securitatea procesului de muncă și normativelor ecologice. Procesul tehnologic este în conformitate deplină cu standardele internaționale.

Produsle «ECCO»

Dezinfectanți «Farmol-Cid»

  • Sunt destinat pentru tratarea igienică și rapidă a mâinilor și a prelucrării diverselor suprafețe din activitatea cotidiană, în condiții casnice de igienă sporită, acolo unde dezinfectarea reprezintă măsura de bază la prevenirea focarelor de infecție prin tratarea mâinilor personalului medical: în instituțiile pentru copii în domeniul sănătății, instituțiile școlare și preșcolare, instituțiile de asigurare socială (aziluri pentru bătrâni sau persoane cu dizabilități), angajații din comerț, unităților de alimentație publică, servicii comunale, inventar pentru îngrijirea bolnavilor, în rețelele de farmacii și spitale, în rețelele comerciale, în instituțiile publice, în locuri aglomerate (stadioane, restaurante, puncte vamale și frontieră), precum și pentru subunitățile armatei și poliției.
  • Dezinfectarea rapidă mai este solicitată în instituțiile medicale, la întreprinderile industriei alimentare și de alimentație publică, mese de laboratoare, fotolii stomatologice, utilaje medicinale, mijloace medicale de transport, camere frigorifice în domeniul sănătății și industriei alimentare. Dezinfectantul reprezintă o soluție gata de utilizare, limpede, de nuanță albăstrui deschis, cu un miros caracteristic de alcool și o aromă slab parfumată.

Dezinfectant lichid antiviral Farmol-Cid 50ml spray

Vezi detalii

Dezinfectant lichid antiviral HOME Farmol-Cid 100ml spray

Vezi detalii

Dezinfectant lichid antiviral Farmol-Cid 100ml

Vezi detalii

Dezinfectant lichid antiviral Farmol-Cid 100ml

Vezi detalii

Dezinfectant lichid antiviral Farmol-Cid 1L

Vezi detalii

Dezinfectant lichid antiviral Farmol-Cid 1L cu dozator

Vezi detalii

Dezinfectant lichid antiviral Farmol-Cid 1L cu declanșator

Vezi detalii

Dezinfectant lichid antiviral HOME Farmol-Cid 350ml spray

Vezi detalii

Dezinfectant lichid antiviral HOME Farmol-Cid 500ml spray

Vezi detalii

Dezinfectant lichid antiviral HOME Farmol-Cid 1L cu dozator

Vezi detalii

Dezinfectant lichid antiviral Farmol-Cid 5L

Vezi detalii

Gel antibacterial «Farmol-Cid»

  • Gelul antibacterial pentru mâini dezinfectează efectiv, împrospătează și curăță pielea. Conține glicerina ce ajută la hidratarea și înmuierea pielii mâinilor. Acest antiseptic nu usucă pielea chiar și la utilizare frecventă. În doar 15 secunde distruge cele mai răspândite bacterii patogene și microbi. Este de neînlocuit în călătorii, la odihnă în sânul naturii și alte locuri publice. Este o alternativă optimă apei și săpunului.
  • Gelul antiseptic pentru mâini ECCO antiseptic gel, pe bază de alcool etilic, distruge 99.99% din cele mai rspândite bacterii patogene, ciuperci și viruși, Conține hidratanți (vitamine). Asigură pielea moale a mâinilor și senzația de împrospătare.

Gelul dezinfectant pentru mâini ECCO antiseptic gel 35g

Vezi detalii

Gelul dezinfectant pentru mâini ECCO antiseptic gel 50ml

Vezi detalii

Gelul dezinfectant pentru mâini ECCO antiseptic gel 100ml

Vezi detalii

Gelul dezinfectant pentru mâini HOME antiseptic gel 350ml. cu dozator

Vezi detalii

Gelul dezinfectant pentru mâini HOME antiseptic gel 500ml. cu dozator

Vezi detalii

Vezi toate produsele