Tehnică pentru casă

Aparate electrocasnice

Datorită progresului rapid, aparatele electrocasnice au devenit disponibile pentru milioane de oameni din întreaga lume, ceea ce a făcut viața cât se poate de confortabilă.

Cu ajutorul acestora, puteți automatiza majoritatea treburilor casnice, economisiți timp și bani. În fiecare cameră există un loc pentru un anumit aparat:

 • baie- mașină de spălat, uscător de păr;
 • bucătărie- cuptor, multicooker, blender, fierbător, frigider;
 • living - TV, aspirator, home theater.

Dacă doriți să vă umpleți casa și viața cu inovații tehnice de înaltă calitate, studiați secțiunea corespunzătoare a magazinului Casa Curată. Aici puteți cumpăra electrocasnice și gadgeturi dintr-o gamă largă la un preț accesibil cu garanție de la producător. Puteți plasa o comandă fără a părăsi casă - online sau telefonic. Magazinul nostru oferă consultanță și consliere, precum și livrarea cumpărăturilor în toată Republica Moldova în cel mai scurt timp posibil.

Un catalog extins de electrocasnice pe site-ul magazinului Casa Curată.

Un larg catalog sistematizat al magazinului nostru are secțiuni practice, ușor de înțeles, datorită cărora puteți găsi produsul care vă interesează în câteva clicuri. Toate articolele sunt prezentate în următoarele categorii:

 1. Aparate pentru bucătărie. Acestea sunt în principal mici gadgeturi de uz casnic, inclusiv fierbătoare de apă, prăjitoarele de pâine, cântare de bucătărie, blendere, aparate de cafea și alte dispozitive care vor deveni un asistent de bucătărie indispensabil. Încredințați proceselor cu forță de muncă intensivă tehnologiei moderne pentru a vă dedica timp liber pentru dvs. și familia dvs.
 2. Aparate pentru sănătate și frumusețe. Această categorie include uscătoare de păr, aparate de tuns, epilatoare, ondulatoare, cântare - tot ceea ce vă permite să aveți grijă de dvs. fără efort suplimentar și să economisiți bani în călătoriile frecvente la un salon de înfrumusețare.
 3. Electrocasnice. Un fier de călcat, un aspirator robot, protecție împotriva insectelor - cu aceste dispozitive, punerea lucrurilor în ordine în casă se va transforma într-o sarcină plăcută și ușoară, iar menținerea confortului va deveni mai ușor.
 4. Echipamente de climatizare. Aer condiționat, ventilator - ceea ce ai nevoie într-o zi fierbinte. Dispozitivele de climatizare fac ca temperatura din cameră să fie confortabilă pentru trai și distracție.

Magazinul de electrocasnice Casa Curată cooperează cu mărci de top care produc electronice și gadgeturi: Vitek, GORENJE, PANASONIC, ROWENTA, Saturn, TEFAL, XIAOMI și altele. Toate produsele sunt vândute cu garanție a producătorului și pot fi întreținute la un centru de service.

Motive pentru a alege magazinul online de electrocasnice Casa Curată

Piața noastră este ghidul tău către lumea tehnologiei. In catalog găsești aparatele electrocasnice necesare care îți vor satisface toate nevoile. Scopul nostru este ca, cumpărătorul să rămînă mulțumit de achiziție și servicii. Pentru a face acest lucru, completăm în mod constant gama de produse, stabilim prețuri flexibile, monitorizăm calitatea și conținutul site-ului.

Magazinul online Casa Curată este dotat cu filtre de căutare clare. Acest lucru vă permite să eliminați imediat opțiunile de care nu aveți nevoie. Bifați caseta de lângă parametrii doriți: selectați categoria de produs, marca pe care o preferați și culoarea dispozitivului. De asemenea, este posibil să setați un interval de preț astfel încât articolele propuse să se încadreze în suma pe care sunteți dispuși să o plătiți pentru achiziție.

În catalogul magazinului vă puteți familiariza cu gama de modele de dispozitive și puteți face o achiziție în orice moment convenabil. Toate prețurile și parametrii tehnici ai dispozitivelor sunt indicate pe site. Dacă este necesar, fiecare client poate primi asistență de consultanță în orice problemă de la profesioniști cu experiență.

Pe site puteți vedea unde se află magazinele de electrocasnice, Chișinăul dispune de o rețea extinsă de centre de service, livrarea în raza orașului este gratuită începînd cu suma de 299 lei.

Beneficiile magazinului online Casa Curată

Magazinul online Casa Curată își atrage numeroșii clienți cu următoarele avantaje:

 1. Prietenos cu clienții. Dacă aveți nevoie de sfaturi atunci când alegeți echipamentul, sunați la centrul nostru de contact. Managerul nostru vă va sugera cea mai bună soluție.
 2. Opțiuni de plată convenabile. Clienții pot cumpăra și plăti bunurile în numerar, prin card bancar, printr-un portofel electronic sau folosind un certificat cadou.
 3. Doar dispozitive originale certificate. Cumpărand electrocasnice de la Casa Curată, poți fi sigur de calitatea acesteia. În cazul unei defecțiuni, oricare dintre centrele noastre de service va prelua dispozitivul pentru reparare în conformitate cu condițiile de garanție.
 4. Livrare promptă în Chișinău și în Moldova. Termenul de livrare este de maximum 72 de ore.

Pentru confortul urmăririi comenzilor, fiecare utilizator își poate crea un cont personal și poate face toate achizițiile prin acesta. Persoanele de contact ale magazinului sunt listate în josul paginii site-ului magazinului.

339.00 mdl 288.00 mdl
Economisește: 51.00 mdl
+
Duze in set4 Functii suplimentareMalaxor Materialul corpuluiPlastic Putere (Wt)250 Tip controlMecanic
432.00 mdl 367.00 mdl
Economisește: 65.00 mdl
+
Element de incalzireInchis Functii suplimentareCompartiment de stocare a cablului, Indicator nivel apa Materialul corpuluiSticla, Plastic ParticularitatiIndicator conectare, Indicator nivel apa Putere (Wt)2200
765.00 mdl 599.00 mdl
Economisește: 166.00 mdl
+
AlimentareDe la retea Furnizare maximă de abur (g/min)140 Material piciorCeramica Putere (Wt)2400 Volum rezervor apa (ml)300
1 050.00 mdl 899.00 mdl
Economisește: 151.00 mdl
+
Duze in setPentru aluat, Carlige pentru framantare Materialul corpuluiPlastic Numar viteze5 ParticularitatiButon de eliberare a duzei Putere (Wt)450
738.00 mdl 619.95 mdl
Economisește: 118.05 mdl
+
Materialul cupeiSticla Putere (Wt)500 Tip controlMecanic Tip dispozitivStationar Volumul cupei (L)1500
199.00 mdl 159.00 mdl
Economisește: 40.00 mdl
+
ConstructiePlatforma Greutate maxima (Gr)5000 Greutate minima (Gr)1 Materialul corpuluiSticla ParticularitatiDisplay
Greutate maxima (Gr)10000 Materialul corpuluiSticla Tip cantarElectronic BrandPOLARIS Garantie12 luni
Duze in setPentru aluat, Tel de amestecat Functii suplimentareMalaxor Material picior blenderMetal Materialul corpuluiPlastic Numar viteze5
Duze in setPentru aluat, Tel de amestecat Functii suplimentareMalaxor Material picior blenderMetal Materialul corpuluiPlastic Materialul cupeiOtel inox
Duze in setTel de amestecat, Pentru aluat Material picior blenderMetal Materialul corpuluiPlastic Numar viteze5 Putere (Wt)500
Materialul corpuluiPlastic Putere (Wt)700 Tip controlMecanic Toast-uri2 BrandESPERANZA
350.00 mdl 299.95 mdl
Economisește: 50.05 mdl
+
Materialul corpuluiPlastic Putere (Wt)750 Tip controlMecanic Toast-uri2 BrandESPERANZA
499.00 mdl 449.00 mdl
Economisește: 50.00 mdl
+
Materialul corpuluiPlastic Putere (Wt)850 Tip controlMecanic Toast-uri2 BrandGORENJE
944.00 mdl 820.00 mdl
Economisește: 124.00 mdl
+
Functii suplimentarePrajire Greutate maxima (Gr)3000 Materialul corpuluiPlastic, Inox Putere (Wt)2200 Tip controlMecanic
399.00 mdl 329.95 mdl
Economisește: 69.05 mdl
+
BrandVITEK Garantie12 luni
1 099.00 mdl 779.00 mdl
Economisește: 320.00 mdl
+
Materialul corpuluiMetal Putere (Wt)1400 Tip controlMecanic Tip dispozitivGrill BrandGORENJE
444.00 mdl 399.00 mdl
Economisește: 45.00 mdl
+
BrandVITEK Garantie12 luni
AlimentareDe la retea Curatare umedaNu Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse4 ScopPentru par
594.00 mdl 499.95 mdl
Economisește: 94.05 mdl
+
AlimentareDe la retea Duze incluse2 Numar de pensete24 Numar de viteze2 Zona de aplicareCorp, Axile, Zona bikini
AlimentareDe la acumulator Duze incluse2 Lumina din spateDa Numar de duze incluse2 Numar de pensete48
Greutate max (Kg)180 Material platformaSticla Tip baterieCR2032 Tip cintareElectronice BrandESPERANZA
Greutate max (Kg)180 Lumina din spateDa Material platformaSticla Tip baterieCR2032 Tip cintareElectronice
Greutate max (Kg)160 Material platformaSticla Tip baterieCR2032 Tip cintareElectronice BrandTEFAL
799.00 mdl 599.00 mdl
Economisește: 200.00 mdl
+
AlimentareDe la baterii Amplasarea la masurareFrunte Metoda de masuraFara contact ParticularitatiIluminarea ecranului BrandESPERANZA