Creme pentru mâini

Cremă de mâini

Îngrijirea corpului are un efect pozitiv asupra aspectului și bunăstării.


O atenție deosebită trebuie acordată mâinilor, ele sunt cele mai afectate de mediul extern negativ. Fără îngrijire adecvată, pielea mâinilor va începe prematur să arate primele semne de îmbătrânire. Astfel de consecințe pot fi evitate dacă îți cumperi o cremă de mâini de calitate, care este prezentată într-o gamă largă pe site-ul Casa Curată.

Ingrediente în cremele de mâini

Eficacitatea unei creme de maini organice în hidratarea pielii este determinată de compoziția acesteia. O cremă de mâini de calitate conține adesea următoarele ingrediente:

  1. Aminoacizi. Principalul material de construcție al corpului. Prezența lor în compoziția cremei de mâini va conferi pielii elasticitate, va contribui la procesele de regenerare.
  2. Vitamine. Prezența vitaminei E în compoziție ajută la regenerarea activă a pielii. Pentru ca în derm să fie produs mai mult colagen, care este responsabil pentru elasticitate, merită să alegeți creme cu vitamina C.
  3. Extracte din plante. Adesea, crema conține extract de ceai verde, salvie, lavandă sau mușețel. Ele nu numai că oferă pielii o aromă plăcută, ci sunt și componente eficiente ale produsului de îngrijire.
  4. Uleiuri. Uleiul de arbore de ceai, uleiul de nucă de cocos sau de avocado oferă nu numai o aromă plăcută dar au și efect de hidratare și catifelare asupra pielii mâinilor.
  5. Alte componente. Squalanul întărește stratul hidro-lipidic al pielii, ajutând la reducerea evaporării umidității. Alantoina catifelează pielea, are un efect de vindecare asupra micro-rănilor și crăpăturilor. Crema de mâini cu glicerină funcționează în mod similar.

Atunci când alegeți o cremă cu un anumit ingredient activ, începeți de la caracteristicile individuale și starea pielii dumneavoastră. Stabiliți ce sarcini ar trebui să îndeplinească crema. Pentru o eficacitate maximă, este important să utilizați produsul în mod regulat. Efectul cumulat al cremelor de maini va asigura un aspect sănătos al pielii.

Cum alegi o cremă de mâini în funcție de tipul de piele

Dacă pielea mâinilor se evaporă prea repede și se usucă, ar trebui să acordați atenție cremelor hidratante și hrănitoare. Dacă pielea mâinilor prezintă semne de îmbătrânire sub formă de mici riduri și pete de vârstă, o cremă anti-îmbătrânire care va adăuga elasticitate pielii ar fi o opțiune potrivită. Utilizarea unor produse strict vizate poate avea un efect mai vizibil decât o cremă universală. Acesta din urmă este potrivit pentru îngrijirea de bază a pielii mâinilor fără probleme vizibile.

Alegerea unei creme în funcție de perioada anului

Expunerea la vânturile reci de iarnă, precum și la razele ultraviolete, dăunează pielii delicate a mâinilor. Fără îngrijire adecvată în timpul iernii, pielea se usucă și devine deteriorată, ceea ce duce la apariția crăpăturilor. Cremele de protecție, care se disting printr-o consistență groasă, vor ajuta la evitarea acestui lucru. Înainte de a ieși afară, aplicați cantitatea necesară de produs pe piele și așteptați absorbția completă. Pentru o mai bună protecție a mâinilor în zilele geroase, nu uitați să purtați mănuși.

Care ar trebui să fie textura cremei de mâini

Produsele folosite în timpul zilei trebuie să fie ușoare și să se absoarbă rapid pentru a nu lăsa urme grase pe haine și suprafețe. Cremele de zi pentru mâini ar trebui să includă filtre UV. Absența lor poate duce la apariția petelor de vârstă și la îmbătrânirea rapidă a pielii.

Cremele pentru utilizare pe timp de noapte sunt mai dense. Anumite produse pentru îngrijirea pielii mâinilor de seară necesită folosirea mănușilor speciale. După o astfel de procedură, pielea mâinilor va fi moale și bine îngrijită. Un efect similar se obține datorită acizilor grași, vitaminelor și oligoelementelor caracteristice compoziției cremei de noapte.

Cremă pentru mâini în magazinul online Casa Curată

Crema de mâini o poți cumpăra la un preț avantajos din magazinul online Casa Curată. Pe lângă produsele cosmetice de îngrijire, site-ul prezintă produse de uz casnic și de curățenie. O gamă largă de produse de la producători de încredere va încânta fiecare client. Managerii de la Casa Curată vă vor procesa prompt comanda. Livrarea se face în toata Moldova.

37.40 mdl 28.10 mdl
Economisește: 9.30 mdl
+
BrandJIGOTT Tipul cremeiHidratanta Volum100 ml
169.00 mdl 129.95 mdl
Economisește: 39.05 mdl
+
BrandNIYOK DestinatPentru maini Greutatea0.05 Kg
169.00 mdl 129.95 mdl
Economisește: 39.05 mdl
+
BrandNIYOK DestinatPentru maini Greutatea0.05 Kg Tipul cremeiHidratanta
169.00 mdl 129.95 mdl
Economisește: 39.05 mdl
+
BrandNIYOK DestinatPentru maini Greutatea0.05 Kg Tipul cremeiHidratanta
169.00 mdl 129.95 mdl
Economisește: 39.05 mdl
+
BrandNIYOK DestinatPentru maini Greutatea0.05 Kg Tipul cremeiHidratanta
25.00 mdl 20.50 mdl
Economisește: 4.50 mdl
+
BrandSPA AROMA Tipul cremeiPentru maini Volum100 ml
51.70 mdl 42.95 mdl
Economisește: 8.75 mdl
+
BrandDOVE Volum75 ml
51.70 mdl 42.95 mdl
Economisește: 8.75 mdl
+
BrandDOVE Volum75 ml
BrandDOVE Volum75 ml
BrandБАРХАТНЫЕ РУЧКИ DestinatPentru maini Tipul cremeiPentru maini Volum72 ml
94.00 mdl 78.80 mdl
Economisește: 15.20 mdl
+
BrandMINCER PHARMA ColecțieVitaC Infusion DestinatPentru maini Tara de origineПольша Tipul cremeiNutritiva
BrandNEUTROGENA Tipul cremeiHidratanta Volum50 ml
BrandVIORICA COSMETICS DestinatPentru maini Tipul cremeiHidratanta Volum75 ml
BrandVIORICA COSMETICS DestinatPentru maini Tipul cremeiNutritiva Volum75 ml
BrandARKO DestinatPentru maini Tipul cremeiNutritiva Volum60 ml
BrandCERA DIS CUPRA DestinatPentru maini Tipul cremeiNutritiva Volum75 ml