Cântare electronice: tipuri și caracteristici la alegere

Cântarele electronice sunt dispozitive care vă permit să controlați greutatea și să monitorizați modificările acesteia.

Sunt potrivite atât pentru persoanele care își monitorizează sănătatea, își îmbunătățesc silueta, cât și pentru sportivii profesioniști. Obținerea de informații despre greutatea corporală oferă o oportunitate de a adopta o abordare responsabilă a dietei sau a activității fizice. În prezența bolilor cronice și a epuizării corpului, cântărirea este o procedură importantă. Puteți achiziționa profitabil cîntare electronice de podea din magazinul online Casa Curată.

Tipuri de cântare electronice

La prima vedere, poate părea că un cântar electronic de podea este un lucru destul de primitiv. Cu toate acestea, există mai multe tipuri de acest dispozitiv:

  1. Cântare electronice de uz casnic. Acest tip îndeplinește numai funcții de cântărire de bază. Versiunea de uz casnic este destul de ușor de instalat și configurat. Au o limită de 160 de kilograme. Se diferențiază datorită prețului accesibil. Dacă scopul utilizatorului este doar de a-și verifica greutatea, această opțiune va fi cea mai potrivită.
  2. Diagnostic. Un dispozitiv mai profesional care nu se limitează la cântărire. Astfel de cântare sunt capabile să determine cantitatea internă de grăsime din organism, ceea ce aprofundează înțelegerea nevoilor corpului tău. Acestea conțin adesea o funcție de stocare a datelor - această caracteristică vă permite să urmăriți modificările și să păstrați statistici.
  3. Cântar electronic pentru bebeluși. Au o zonă specifică de aplicare. Urmărirea greutății copilului pe măsură ce crește face posibilă răspunsul la problemele de creștere și dezvoltare în timp util. Echipat adesea cu un bol special pentru a găzdui copilul.

Funcții suplimentare

Un obiect tehnologic avansat ce oferă utilizatorului posibilitatea de a-și monitoriza mai cuprinzător corpul și sănătatea. Unele modele sunt capabile să determine raportul dintre grăsime și masa musculară și chiar să ofere sfaturi utile. Dispozitivele individuale își pot aminti setările unui anumit utilizator, ceea ce este convenabil pentru un apartament cu mai mulți rezidenți. Alții calculează greutatea optimă a utilizatorului, ținând cont de înălțimea, fizicul, sexul și vârsta acestuia. Aceste informații oferă o abordare mai echilibrată a auto-îngrijirii.

Cum să alegi cântarele electronice de podea potrivite?

Pentru ca cântarul să fie eficient după cumpărare, acordați atenție următoarelor criterii:

  1. Material. Dispozitivele din categoria de preț mediu au o carcasă din plastic sau sticlă. Trebuie să fii atent la sticlă, o configurație sigură necesită o placă de cauciuc antiderapantă. Modelele din piatră sau lemn au un cost mai mare.
  2. Componența anatomică. Pentru comoditate, unele modificări sunt echipate cu un platou anatomic conceput pentru a imita forma picioarelor umane. Un astfel de dispozitiv va fi nu numai convenabil de utilizat, ci și sigur.
  3. Caracteristici suplimentare. Dacă intenționați să depozitați cântarul de podea în baie, este mai bine să acordați preferință unui model cu carcasă impermeabilă. În acest caz, puteți fi sigur că electronicele nu vor suferi de contactul constant cu umiditatea.
  4. Sustenabilitate. Picioarele trebuie să adere bine la suprafața corpului, așa că unele tipuri sunt echipate cu asperități sau nervuri canelate. Această caracteristică vă permite să utilizați dispozitivul cu confort maxim.

Luați în considerare aceste aspecte atunci când căutați cântarul potrivit, iar achiziția va aduce doar impresii plăcute.

Cântare de podea cu beneficii la Casa Curată.

Puteți cumpăra un dispozitiv de măsurare a greutății la cel mai bun preț din magazinul online de mărfuri pentru casă Casa Curată. O gamă largă de produse, politica corectă de prețuri și comanda promptă vor atrage fiecare client care apreciază confortul și timpul. Livrarea se efectuează pe tot teritoriul Moldovei în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări cu privire la un anumit produs, este disponibilă opțiunea de a contacta managerul.

249.00 mdl 174.95 mdl
Economisește: 74.05 mdl
+
Greutate max (Kg)180 Material platformaSticla Sistem de protectieOprire automata Tip cintareElectronice Tip de bateriiCR2032
457.00 mdl 399.00 mdl
Economisește: 58.00 mdl
+
DisplayDa Greutate max (Kg)180 Material platformaSticla Tip cintareSmart BrandPOLARIS
350.00 mdl 319.00 mdl
Economisește: 31.00 mdl
+
DisplayDa Greutate max (Kg)180 Material platformaSticla Tip cintareElectronice BrandVITEK
Greutate max (Kg)180 Material platformaSticla Tip baterieCR2032 Tip cintareElectronice BrandESPERANZA
Greutate max (Kg)180 Lumina din spateDa Material platformaSticla Tip baterieCR2032 Tip cintareElectronice
Greutate max (Kg)160 Material platformaSticla Tip baterieCR2032 Tip cintareElectronice BrandTEFAL
Greutate max (Kg)180 Material platformaSticla Sistem de protectieOprire automata Tip cintareElectronice Tip de bateriiCR2032
Greutate max (Kg)180 Material platformaSticla Tip cintareElectronice Tip de bateriiCR2032 BrandESPERANZA
Greutate max (Kg)180 Material platformaSticla Tip cintareElectronice Tip de bateriiCR2032 BrandESPERANZA
DisplayDa Material platformaSticla Tip cintareElectronice BrandESPERANZA Garantie12 luni
DisplayDa Greutate max (Kg)150 Material platformaSticla Tip cintareElectronice BrandGORENJE
DisplayDa Functii de memorieUltima masurare Greutate max (Kg)150 Material platformaSticla BrandARDESTO
DisplayDa Functii de memorieUltima masurare Greutate max (Kg)150 Material platformaSticla TipCântare
DisplayDa Functii de memorieUltima masurare Greutate max (Kg)150 TipCintar BrandARDESTO
DisplayDa Functii de memorieUltima masurare Greutate max (Kg)150 Material platformaSticla TipCintar
DisplayDa Functii de memorieUltima masurare Greutate max (Kg)150 Material platformaSticla TipCintar
DisplayDa Functii de memorieUltima masurare Greutate max (Kg)150 Material platformaSticla TipCintar
DisplayDa Functii de memorieUltima masurare Greutate max (Kg)150 Material platformaSticla TipCintar
DisplayDa Functii de memorieUltima masurare Greutate max (Kg)150 Material platformaSticla TipCintar
DisplayDa Material platformaSticla ParticularitățiIndicator baterie, Iluminarea ecranului TipCintar BrandARDESTO
Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu

Filtrare produse

Pret

mdl  –  mdl

  • 174.9mdl
  • 538mdl
Brand
Colecție
Culoare
Tip cantari