Brand (1)

Prosoapele de hârtie te mențin curat oriunde te duci

Este greu de imaginat viața unei persoane moderne fără prosoape de hârtie.

Ele se descurcă cu ușurință cu majoritatea sarcinilor de zi cu zi. Puteți să vă uscați mâinile cu un prosop de hârtie, să curățați un lichid vărsat de pe suprafața bucătăriei sau să ștergeți rapid un măr. Pentru o asemenea versatilitate, aceste produse din hârtie sunt îndrăgite de oamenii care apreciază confortul lor. În magazinul online Casa Curată puteți cumpăra oricând prosoape de hârtie la cel mai bun preț din Republica Moldova.

În ce situații sunt utile prosoapele din hârtie?

Pe lângă curățarea operațională și curățarea oricăror suprafețe, prosoapelele de hârtie sunt utilizate pe scară largă în gătit. Cu ajutorul lor, puteți elimina rapid excesul de lichid sau grăsime dintr-un vas, de exemplu, atunci când prăjiți ceva. Cu toate acestea, potențialul produselor nu se limitează la uz casnic.

În domeniul producției, prosoapele pot fi folosite pentru a șterge piesele și mecanismele. În birouri - echipamente informatice, precum și în instituțiile medicale și saloanele de înfrumusețare, munca confortabilă și sterilă a personalului medical este imposibilă fără ele.

Clasificarea prosoapelor de hârtie

În mod convențional, prosoapele de hârtie pot fi împărțite în grupuri în funcție de următoarele criterii:

  • Material de fabricație. Pentru producție se utilizează celuloză sau materii prime secundare. Prosoapele din celuloză sunt foarte durabile, funcționează bine atunci când absorb lichide și, de asemenea, nu se destramă imediat după utilizare. Foile reciclate sunt potrivite pentru curățarea fără apă.
  • Colorare. Prosoapele pot fi gri, înălbite sau colorate. Schema de culori nu afectează parametrii operaționali, dar merită să știți despre diferitele tipuri.
  • Densitatea. Foile pot avea unul, două sau trei straturi. Greutatea hârtiei afectează gradul de absorbție a lichidelor și tipurile de posibilități de utilizare.

Tipuri de prosoape de hârtie

De asemenea, prosoapele de hârtie pot fi împărțite în funcție de tipul de pliere dintr-un pachet. Ele pot fi astfel:

  • sub forma literei C - sunt trase unul după altul;
  • sub forma literei Z - se adună în zig-zag;
  • sub forma literei V - pliat în jumătate.

De asemenea, merită evidențiate tipuri de factor de formă precum rulourile și pachetele cu un mecanism de extragere din mijloc. Atunci când alegeți, ghidați-vă după modul în care folosiți prosoapele, precum și ce fel de suport aveți pentru ele. Pentru nevoile bucătăriei, este mai convenabil să poți scoate rapid foaia din pachet. Pentru călătoriile lungi cu mașina, este mai bine să luați o rolă cu dvs.

Cumpărați prosoape de hârtie cu profit

Puteți cumpăra prosoape de hârtie și alte produse de uz casnic la preț avantajos din magazinul online Casa Curată. O gamă largă și politica de prețuri corecte pentru clienți va atrage toată lumea. Livrarea se efectuează în cel mai scurt timp pe tot teritoriul Republicii Moldova.

202.00 mdl 149.95 mdl
Economisește: 52.05 mdl
+
BrandPAPIA Buc. in cutie12 buc. Straturi3
202.00 mdl 149.95 mdl
Economisește: 52.05 mdl
+
BrandPAPIA Buc. in cutie12 buc. Straturi3
35.90 mdl 27.95 mdl
Economisește: 7.95 mdl
+
BrandPAPIA Buc. in cutie2 buc. Straturi3
Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu

Filtrare produse

Pret

mdl  –  mdl

  • 27.9mdl
  • 150mdl
Brand (1)
    Afiseaza toate (8)