Brand (1)

Soluție pentru desfundarea țevilor

Necesitatea de a achiziționa un remediu de calitate pentru blocajele din țevi poate apărea destul de brusc.


De regulă, blocajele în conductele de canalizare apar din cauza utilizării necorespunzătoare. Adesea, nu vă puteți aminti sau nu respectați niște reguli pentru a evita apariția lor. Merită să cumpărați un curățător de țevi, astfel încât să fie mereu la îndemână. O poți face la cel mai bun preț în magazinul online Casa Curată. Costuri reduse, oferte promoționale și o gamă largă vor atrage orice casnică care își prețuiește timpul.

La ce să atrageți atenție când alegeți soluțiile pentru desfundarea țevilor

Eficacitatea curățării țevilor de blocaje este determină de compoziția chimică a substanțelor chimice de uz casnic. Ingredientele active moderne nu numai că pot dizolva acumulările de resturi mici și contaminanți care înfundă țeava, dar și pot scăpa de miros neplăcut. Substanțele fac față depunerilor, acumulării de nămol și var pe pereții țevilor. Dacă conducta instalată în apartament este din plastic, ar trebui să acordați o atenție deosebită când alegeți soluția. Prezența alcaliilor sau acidului în compoziție poate duce la deformarea materialului.

Atunci când alegeți un curățător de țevi, ar trebui să acordați atenție la următoarele caracteristici:

  • dacă este necesară curățarea țevilor de la bucătărie, este mai bine să optați pentru compuși de dizolvare a grăsimilor;
  • pentru a elimina blocajele din conductele de la baie, produsele ce au acizi în compoziție sunt potrivite, deoarece elimină eficient particulele de păr și formațiunile de săpun de pe pereții țevilor;
  • pentru curățarea preventivă a conductei, concepută pentru a preveni formarea blocajelor, este potrivit un produs sub formă de capsule.

Înțelegând ce sarcină ar trebui să rezolve curățătorul, este mult mai ușor să alegeți opțiunea potrivită.

Tipuri de soluții pentru curățarea și desfundarea țevilor

Soluțiile de curățat pot fi sub formă uscată, lichidă ori gel. În primul caz, vorbim de granule sau pulbere. Este ușor să depozitați o astfel de substanță, în timpul utilizării este capabila să acopere uniform interiorul țevilor. Granulele se caracterizează printr-o concentrație mare de substanțe active, de aceea este important să se respecte dozajul indicat pe ambalaj.

Soluția lichidă, datorită caracteristicilor sale fizice, umple toate cavitățile din interiorul conductei. În prezența unei pelicule grase pe pereți, este absorbită și dizolvată din interior. Produsele lichide conțin adesea substanțe chimice dure care pot deteriora materialul conductei. Pentru a preveni acest lucru, trebuie mai întâi să citiți instrucțiunile.

Produsele sub formă de gel sunt capabile să descompună formațiunile de noroi din interiorul conductelor în particule mai mici, care sunt apoi pur și simplu expulzate de pe pereți în timpul spălării. Adesea, gelul face o treabă bună cu părul care înfundă scurgerea din baie. În majoritatea cazurilor, produsele gel nu conțin compuși excesiv de caustici, prin urmare sunt potrivite pentru orice tip de țeavă.

Cum folosim soluțiile de curățat țevile de blocaje

Este important să urmați cu atenție dozajul, deoarece prea multă substanță de curățare poate crea un mediu chimic agresiv. Procedura trebuie efectuată cu mănuși pentru a proteja pielea mâinilor. După curățare, țevile se spală cu apă de la robinet.

Cumpără soluții de curățat țevile

Produsele chimice de uz casnic și alte produse de uz casnic pot fi achiziționate din magazinul online Casa Curată. Catalogul online prezintă o gamă largă de produse din diferite categorii de la producători de încredere. Livrarea se efectuează cu promptitudine pe tot teritoriul Moldovei.

Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu