Produse pentru curățarea ferestrelor și oglinzilor

Brand (1)

Curățenia geamurilor, oglinzilor și altor suprafețe de sticlă din casă determină atractivitatea estetică a încăperii.

Geamurile colectează în mod constant praful, murdăria casnică și umezeala, așa că trebuie să spălați geamurile în mod regulat.


Există însă cazuri când, după o lungă absență a proprietarilor casei, murdăria de pe sticlă capătă o consistență atât de densă încât metodele de curățare improvizate sunt indispensabile. Un detergent de calitate pentru geamuri va fi la îndemână. Îl poți cumpăra la un preț avantajos din magazinul online Casa Curată. O gamă largă de mărfuri pentru casă și livrarea promptă oriunde în Moldova facilitează obținerea unei comenzi.

Diferențe între componentele soluțiilor pentru curățat geamuri

Atunci când alegeți o soluție de curățat geamuri, există câteva lucruri cheie de care trebuie să aveți în vedere. Acordați atenție compoziției chimice, sau mai degrabă ce componente sunt la baza detergentului. Pot fi după cum urmează:

  • amoniac - dă sticlei geamului o strălucire caracteristică, are un miros înțepător;
  • alcool izopropilic - are proprietăți de solvent, face față atât murdăriei ușoare, cât și stropilor de grăsime. Un astfel de produs de curățat geamuri nu trebuie spălat cu apă curată, se evaporă fără urmă de sine stătător;
  • alcool benzilic - produsele bazate pe acesta conțin adesea compuși spumanți, care ajută la tratarea eficientă a petelor întărite. Murdăria dură dispare în 20-30 de secunde după aplicarea produsului, fără a lăsa urme și dungi.

Este ușor să alegi cea mai bună opțiune din gama de produse de curățat. Cel mai important lucru este să știi ce să cauți, reieșind din cerințele față de produs.

Instrumente necesare pentru curățarea geamurilor

Pentru ca procesul de curățare a geamului să fie eficient, aveți nevoie nu doar de un detergent pentru geamuri, ci și de instrumente corespunzătoare. Pentru o curățare confortabilă, veți avea nevoie de următoarele instrumente:

  1. mănușile sunt cea mai bună opțiune pentru a menține pielea moale;
  2. șervețel de pânză - anumite tipuri de țesături pot lăsa urme pe sticlă. Merită să faceți o alegere în favoarea șervețelelor din bumbac;
  3. burete - este de dorit ca acesta să fie echipat cu o latură dură, care va face mai ușoară curățarea murdăriei dure.
  4. ștergător de geamuri - acest instrument vă va permite să spălați temeinic geamul chiar și în segmentele greu accesibile, care sunt greu de atins manual.

Elemente suplimentare în compoziția soluțiilor de curățat geamuri

Compoziția chimică a detergentului pentru geamuri poate conține substanțe care ajută la menținerea curată a suprafeței de sticlă pentru o lungă perioadă de timp:

  1. Silicon. Împiedică particulele fine de praf să adere pe suprafațele de sticlă.
  2. Compuși hidrofobi. Capabili să protejeze sticla împotriva aburirii și a condensului apei.
  3. Agenți antistatici. De asemenea, oferă protecție împotriva particulelor de praf aderente.

Concentrația componentelor auxiliare din compoziția detergentului poate varia, în funcție de tehnologia de producție a produsului. Multe mărci adaugă elemente suplimentare produselor lor, așa că găsirea unui produs pentru geamuri și oglinzi de calitate, în orice segment de prețuri nu va fi dificilă.

Cumpără soluții de curățat geamuri la un preț avantajos

Cele mai bune produse pentru casă le găsiți în magazinul online Casa Curată. O gamă largă de produse de la producători renumiți facilitează alegerea unui detergent pentru rezolvarea problemelor casnice. Livrarea se efectuează rapid pe întreg teritoriul Moldovei.

Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu