Produse pentru spălarea vaselor

Brand (1)

Pentru ca vasele să rămână întotdeauna curate și să servească mulți ani, trebuie să învățați cum să le îngrijiți corespunzător.

Unul dintre factorii cheie este alegerea unui detergent eficient de spălat vase.


Pentru a face acest lucru, ar trebui să vă dați seama ce să căutați atunci când cumpărați.

Clasificarea detergentului

Lichidul de spălat vase este prezentat pe rafturile magazinelor într-o gamă largă. Producătorii clasifică produsele după următoarele criterii: gel, praf, spray, tablete, crema;

 • gel, praf, spray, tablete, crema;
 • compoziție: eco, concentrat;
 • Pentru a alege un produs care să vă satisfacă nevoile, trebuie să luați în considerare diferite tipuri de detergenți de spălat vase și scopul acestora.

Чтобы выбрать продукт, который будет соответствовать вашим запросам, нужно рассмотреть средства для мытья посуды разного типа и их назначение.

Geluri

Tipul modern de detergent care este cel mai comun. Compoziția gelului face spumă bine, poate conține glicerină sau uleiuri pentru a înmuia pielea și se păstrează pentru o lungă perioadă de timp. Acest produs poate conține:

 • surfactanți - concentrația lor determină cât de repede agentul va face față poluării;Surfactanți - concentrația lor determină cât de repede agentul va îndepărta murdăria
 • agenți de îngroșare - îngroașă gelul, ceea ce ajută la utilizarea lui mai economic;
 • uleiuri - pentru a proteja pielea mâinilor;
 • aditivi antibacterieni - pentru combaterea virușilor și bacteriilor;
 • stabilizatori, conservanți - sunt responsabili de durata de valabilitate a gelului.

Dacă pielea ta nu este predispusă la alergii și descuamări, atunci gelul obișnuit de spălat vase va fi potrivit. Va face față cu succes la îndepărtarea murdăriei și nu va lovi bugetul familiei. Persoanelor cu piele sensibilă, agenții tensioactivi pot provoca roșeață și uscăciune, așa că este mai bine să alegeți un gel marcat „eco”. Produsul nu va conține ingrediente 100% naturale, dar toți compușii activi din compoziție vor fi înlocuiți cu cei naturali.

Gelurile de spălat vase sunt universale: sunt potrivite pentru spălarea vaselor din ceramică, sticlă, porțelan. Vasele de argint, cele din lemn, nu trebuie spălate cu gel.

Praf

Un detergent clasic de vase care a trecut testul timpului. Praful face față murdăriei vechi și uscate. Este folosit pentru a curăța nu numai vase, ci și chiuvete. Compoziția prafului este predominant naturală, deși pot apărea surfactanți și aditivi antibacterieni. Praful nu se caracterizează prin formarea abundentă de spumă.

Praful este un abraziv care poate zgâria sau deteriora aspectul vaselor dvs. de gătit. Nu este recomandat să-l folosiți pentru ceramică, sticlă, porțelan, dar pentru fundul ars al unei oale sau al unei tigaie, aceasta este o soluție excelentă.

Soluție concentrată

Acești detergenți sunt concepuți pentru a spăla un număr mare de vase. Sunt utilizați în unitățile de catering. Pentru utilizare, câteva picături de concentrat sunt diluate într-un recipient separat cu apă. Dacă utilizați concentratul ca un gel obișnuit, nu va fi posibil să spălați complet detergentul de pe suprafața vaselor.

Tablete

Pentru a spăla vase în mașina de spălat vase, trebuie să alegeți un detergent în tablete. Bazele de gel sunt universale și potrivite pentru utilizarea zilnică, bazele din pudră sunt pentru murdăria dură.

Cum clătești detergentul

De regulă, detergenții de spălat vase sunt ușor de spălat, cu excepția analogilor ieftini, care includ componente sintetice dăunătoare. Prin urmare, nu ar trebui să economisiți la cumpărare, mai ales dacă în familie există copii.

Clătiți detergentul sub jet de apă caldă până când scârțâie. Acesta este doar un indicator condiționat care poate servi ca un semnal că produsul a fost spălat. În plus, un prosop uscat cu care să ștergi vasele va ajuta la îndepărtarea resturilor de detergent.

Ți-e teamă că resturile de gel sau pulbere pot afecta negativ sănătatea membrilor familiei? În acest caz, preferați produsele marcate „bio” sau „eco”, care nu conțin substanțe nocive. Acasă, îti poți face propriul detergent din bicarbonat de sodiu, zahar si acid citric.

Pentru a cumpăra detergent de spălat vase în Moldova, nu este necesar să pleci din casă. Faceți o comandă în magazinul nostru online și obțineți bonusuri și reduceri suplimentare. Casa Curată vă va ajuta să vă faceți casa curată și confortabilă.

71.70 mdl 47.75 mdl
Economisește: 23.95 mdl
+
BrandFROSCH EcoDa Tip solutieGel Volum1000 ml
BrandFROSCH EcoDa Tip solutieGel Volum500 ml
BrandFROSCH EcoDa Tip solutieGel Volum500 ml
BrandFROSCH EcoDa Tip solutieGel Volum500 ml
BrandFROSCH EcoDa Tip solutieGel Volum500 ml
BrandFROSCH EcoDa Tip solutieGel Volum5000 ml Tip solutiiGel
AplicareMasina spalat vase BrandFROSCH Bucati in cutie30 buc. Tip solutiiTablete
BrandFROSCH Tip solutieGel Volum500 ml
Recenzii
Scrie un comentariu

Filtrare produse

Pret

mdl  –  mdl

 • 46.6mdl
 • 241.7mdl
Brand (1)
  Afiseaza toate (20)
Volum
Tip solutie pentru vesela