Soluție pentru îndepărtarea petelor - există „bagheta magică”.

Un agent de îndepărtare a petelor vă va ajuta să faceți față petelor de pe hainele noi sau cele preferate.

Dacă totuși stropiți petele de vin roșu cu sare și turnați sifon stins cu oțet pe urme de ciocolată sau iarbă, atunci această secțiune a magazinului nostru online vă va schimba viața în bine. Soluția pentru îndepărtarea petelor - „bagheta magică” pentru spălare. Cu ea, poți scăpa de orice murdărie și poți reda aspectul perfect rochiei tale preferate sau „tricoului fericit”

Tipuri de soluții pentru îndepărtarea petelor

Catalogul nostru conține înălbitori pentru lenjerie de diferite forme. Fiecare tip este bun în felul său și care sunt caracteristicile lor - acum ne vom da seama:

 1. Pulbere - adăugată în apă în timpul spălării manuale sau la mașină. Ajută la îndepărtarea murdăriei extinse și este adesea folosit ca ajutător al clasicului detergent.
 2. Lichid sau gel – potrivit pentru spălarea țesăturilor delicate, deoarece este mai blând. Funcționează excelent asupra petelor „proaspete” care nu s-au uscat încă. Se toarnă puțin pe pată și se lasă 10-15 minute, apoi se spală într-un mod practic.
 3. Spray - potrivit pentru spălarea de urgență a petelor complexe. Are o compoziție activă, așa că necesită o clătire temeinică.
 4. Săpunul - ajută să facă față murdăriei uscate. Frecați zonele murdare cu săpun și lăsați-le să „dispară”. O opțiune excelentă pentru a îndepărta murdăria persistentă înainte de spălarea la mașină.

Ce spune compoziția chimică?

Chiar și în urmă cu 15-20 de ani, clorul era considerat componentul principal a oricărui agent de îndepărtare a petelor. Cu toate acestea, studiile recente au arătat că clorul nu numai că schimbă culoarea țesăturii și îi distruge structura, ci provoacă și alergii. Tehnologia a făcut un pas înainte, astfel încât clorul a fost înlocuit cu componente mai moderne și mai blânde:

 • oxigenul este un agent oxidant natural care îndepărtează excelent murdăria, se spală ușor și este absolut inofensiv pentru organismul uman, poate face parte din peroxid de hidrogen sau percarbonat de sodiu;
 • enzime - enzime sigure care descompun excelent proteinele, sunt eficiente la o temperatură de 40 ºC și sunt potrivite pentru toate tipurile de țesături, inclusiv pentru lână și mătase;
 • acizi grași de sodiu - de fapt, acesta este săpun, dar mai eficient, nu numai că elimină poluarea, dar este și absolut sigur pentru oameni;
 • absorbanți – eficienți pentru îndepărtarea petelor proaspete, deoarece îmbină particulele de murdărie și sunt îndepărtate odată cu acestea.

Nu vă fie teamă de produsele moderne de îndepărtare a petelor. Datorită formulelor bine gândite, multe produse sunt sigure chiar și pentru folosirea lor pentru hainele copiilor.

Cum alegeți soluția potrivită pentru îndepărtarea petelor?

Cele mai multe gospodine vor recomanda, cel mai probabil, să cumpere mai multe produse de îndepărtare a petelor „pentru toate ocaziile”. Dar pentru a nu vă strica lucrul preferat, vă sfătuim să ascultați aceste sfaturi simple:

 1. Pigmenții de colorare (vin, cafea, ciocolată etc.) se îndepărtează prin îndepărtarea petelor de oxigen. Este mai bine să folosiți un gel sau un spray, astfel încât să puteți lucra local pe pata în sine.
 2. Petele de proteine vor fi indepartate de petele cu enzime. Este mai bine să cumpărați astfel de produse pentru hainele nou-născuților sau copiilor care tocmai învață să folosească tacâmurile.
 3. Petele de ulei se îndepărtează bine de soluțiile pe bază de acizi grași de sodiu. Lucrezi cu produse cosmetice, pământ, funingine sau ulei de motor? Simțiți-vă liber să alegeți agenți de îndepărtare a petelor pe bază de săpun.
 4. Doar solvenții pot face față petelor uscate.

Înainte de a cumpăra o soluție pentru îndepărtarea petelor, asigurați-vă că studiați compoziția acestuia și recomandările producătorului. Aveți grijă atunci când alegeți un agent de îndepărtare a petelor pentru hainele pentru copii, deoarece absența unei reacții alergice la un copil va depinde de acest lucru.

Cea mai mare selecție de produse de îndepărtare a petelor din Republica Moldova este oferită de magazinul online Casa Curată. Setați parametrii de căutare doriți și comandați produse verificate la cel mai bun preț.

Nici un produs gasit Resetati
Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu

Filtrare produse

Pret

mdl  –  mdl

 • 24.9mdl
 • 204.4mdl
Brand
  Afiseaza toate (16)