Aleze igienice: cea mai bună alternativă

Fiecare mamă modernă știe că pentru confortul unui nou-născut sunt necesare accesorii utile, inclusiv alezele de unică folosință.


Moale, curate, hipoalergenice și chiar impermeabile - acesta este cel mai bun asistent pentru tinerii părinți, deoarece vă permit să monitorizați igiena nou-născutului și să facă îngrijirea copilului cât mai confortabilă. Dacă nu intenționați să folosiți scutece tot timpul, atunci veți dori să păstrați o cantitate mare de aleze pentru a le schimba după cum este necesar.

De ce merită să cumpărați aleze pentru copii și nu o saltea?

O aleză pentru bebeluși este o opțiune mai versatilă. Poate fi așezată peste tot - de la masa de înfășat până la podeaua unde copilul se poate juca. De asemenea, ar trebui să fie purtată peste tot cu tine, dacă brusc trebuie să schimbi urgent scutecul bebelușului. Pediatrii recomandă scoaterea periodică a scutecelor și evitarea înfășării strânse, dar în același timp să permită bebelușului să se miște plăcut și confortabil. În scutecele de înaltă calitate, brațele și picioarele bebelușului rămân destul de mobile, iar țesătura moale creează o senzație de siguranță și liniștește copilul. Alezele moderne pentru bebeluși sunt realizate din țesături care diferă ca proprietăți, au dimensiuni diferite și pot avea mai multe opțiuni pentru forme.

Aleze: tipuri și caracteristici

Gama de aleze pentru copii este reprezentată de mai multe tipuri:

 • de unică folosință - o opțiune excelentă pentru o maternitate sau pentru a călători cu un bebeluș, vă vor ajuta întotdeauna în momentele dificile. Scutecele de unică folosință absorb rapid umezeala și nu sunt lavabile. Suficient 5-10 bucăți;
 • bumbac natural – potrivit pentru sezonul cald. Stambă, muselină, bambus respirabil, astfel încât mențin o temperatură confortabilă și un schimb de căldură pentru copil. Este suficient să cumpărați 5-6 scutece;
 • flanele calde sau scutecele de flanel sunt un must-have pentru iarna. 3-5 bucăți vor fi suficiente pentru bebeluș;
 • impermeabile – pot fi așezate atât în pătuț, cât și în cărucior. Au o durată de viață lungă, așa că 2 bucăți vă vor fi suficiente;
 • Scutecele Cocoon sunt cea mai bună alegere pentru nou-născuți. Este convenabil să înfășați un copil în ele, conform pediatrilor, nu mai mult de 2-3 astfel de scutece vor fi la îndemână pentru un copil.

Dintre selecția mare de produse de pe piață, părinții vor putea alege aleze pentru toate ocaziile, în care bebelușul lor se va simți confortabil.

Aleze pentru cei mici

Alezele pentru nou-născuți au o serie de avantaje:

 1. preț scăzut;
 2. compoziție sigură;
 3. ușurință de spălare și uscare;
 4. proprietăți de absorbție ridicate;
 5. textura moale, delicată.

Pentru coaserea alezelor se folosesc materiale diferite, astfel încât produsele finite diferă unele de altele. Produsele din bumbac sunt subțiri și respirabile, adesea folosite în loc de cearșafuri. Muselina este potrivită pentru sezonul de vară. Scutecele tricotate sunt modele din bumbac elastic pentru înfășat. Bambusul are o compoziție hipoalergenică și o textură mătăsoasa. În iernile reci, alegeți scutecele de flanele ușoare și moi - păstrează perfect căldura.

Cum să alegiți alezele potrivite?

Atunci când alegeți alezele, merită să luați în considerare siguranța copiilor, precum și o serie de alți factori:

 1. Naturalitatea materialului.
 2. Proprietățile absorbante.
 3. Menținerea unei texturi moi chiar și după spălări frecvente.
 4. Culoarea, forma și mărimea sunt selectate individual în funcție de sexul, vârsta, greutatea copilului.

Costul unor astfel de produse va depinde de material, tip de dispozitiv de fixare, dimensiune. Magazinul nostru online Casa Curată vă oferă o gamă variată de aleze și alte produse pentru bebeluși. Prețuri accesibile și livrare promptă în toate orașele Republicii Moldova pentru toți clienții.

258.00 mdl 214.95 mdl
Economisește: 43.05 mdl
+
BrandEVONY Bucati in pachet30 buc. Marime90х60
BrandSENI Bucati in pachet10 buc. Marime60х60
BrandSENI Bucati in pachet10 buc. Marime90х60
BrandDR.MARCO Bucati in pachet30 buc. Marime60х90
Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu
CATEGORII

Filtrare produse

Pret

mdl  –  mdl

 • 111.9mdl
 • 215mdl
Brand
Bucati in pachet
Marime