Vopsele pentru păr

Filtru

Vopsea pentru păr — reîmprospătați culoarea buclelor, colorați părul gri sau experimentați cu ușurință nuanțe strălucitoare cu ajutorul vopselei de păr

Cataloagele magazinelor online oferă o gamă largă de produse cosmetice pentru colorare.


Pentru a face alegerea corectă și pentru a alege vopseaua după număr potrivită pentru dvs., ar trebui să înțelegeți clasificarea acestui produs.

Clasificarea vopselelor de păr

Toate vopselele pot fi împărțite în trei grupuri generale.

  • Coloranți naturali. Această categorie include basma și henna. În ciuda naturaleței, acestea sunt destul de capricioase, așa că trebuie să le folosiți cu mare atenție. Acest lucru este valabil mai ales pentru acele femei care și-au vopsit părul anterior.
  • Coloranți fizici. Pigmenți cu acțiune directă - o vopsea care colorează rapid părul, de exemplu, tonicele. Cel mai adesea sunt prezentate sub formă de spray-uri, deși se găsesc și texturi cremoase. Efectul este instantaneu, dar durabilitate - doar până la prima spălare.
  • Vopsele chimice. Pătrund profund în textura buclelor și le schimbă culoarea. Vopselele chimice sunt împărțite în semi-permanente și permanente. Primele nu conțin amoniac, așa că dăunează mai puțin părului, dar efectul nu durează mult. Vopseaua de păr permanentă profesională va dura până la 4-5 săptămâni, mai ales dacă nu vopsești părul gri, dar împrospătezi culoarea naturală.

Înainte de a alege o vopsea, determinați scopul colorării. Dacă intenționați să experimentați cu culoarea, utilizați un colorant fizic. Vrei să vopsești părul gri - atunci numai vopsea chimică. Dacă textura părului gri este poroasă, vopseaua se va „așeza” bine, iar dacă părul este „sticlos”, atunci un produs profesional permanent este indispensabil.

Când colorați pentru prima dată, este mai bine să solicitați ajutor de la un colorist profesionist și să adresați toate întrebările în timpul procedurii. Vezi ce ton va alege coloristul pentru tine, cum are loc procesul de colorare și apoi poți repeta toți pașii acasă.

Alegem vopseaua după tipul de aspect

Atunci când aleg vopseaua de păr profesională, coloriștii sunt ghidați de aspectul clientului. În mod convențional, toate tipurile de aspect au fost împărțite în patru grupe generale, care au fost numite după anotimpuri: vară, toamnă, iarnă, primăvară. Fiecare grup are propriile sale caracteristici, care merită discutate mai detaliat.

Fata-vară

De regulă, acestea sunt blonde cu ochi gri sau verzi, care au o nuanță deschisă a pielii. Acestor fete li se vor potrivi atât nuanțele lor naturale (blond deschis), cât și blond rece. Dacă vrei sa experimentezi culori mai intense, optează pentru o nuanță de ciocolata. Va accentua nuanța moale a pielii și o va împrospăta.

Tonurile albastru-negru sunt tabu pentru astfel de fete: aspectul lor se va pierde pur și simplu. De asemenea, nu experimentați cu nuanțe de cupru, bronz și miere.

Fata-iarnă

Brunete cu ochi căprui sau albaștri și piele deschisă sau, dimpotrivă, bronzată. Toate nuanțele închise sunt ideale pentru astfel de fete: de la castan la albastru-negru. Dacă doriți să experimentați și să vă îndepărtați de o nuanță închisă, coloriștii vă sfătuiesc să alegeți o culoare platină. Colorarea ar trebui să fie încredințată unui specialist.

Toate nuanțele de blond, roșu sau aramiu sunt tabu pentru o fată de iarnă. Nu numai că culoarea pe păr va arăta ieftin, dar va adăuga și vizual 5-10 ani fetei.

Fata-toamnă

Brunete cu ochi căprui sau femei cu păr castaniu cu piele brună sau deschisă. Adesea, aceste doamne au pistrui care trebuie evidențiați. Cu acest aspect, tonurile de caramel și chihlimbar sunt combinate în mod ideal. Dacă vrei o culoare mai închisă și mai intensă, alege nuanțe de espresso, cappuccino sau castan inchis.

Culorile cu pigment albastru sau cenușiu sunt cel mai bine de evitat. Din punct de vedere vizual, acestea te vor îmbătrâni cu câțiva ani și vor sublinia roșeața pielii, dacă aveți această problemă.

Fata-primăvară

Păr castaniu sau blond cu ochi gri. Astfel de fete au un ton deschis al pielii. Sunt potrivite atât nuanțe naturale deschise, precum grâul, cât și culori strălucitoare: caramel, cupru sau chihlimbar. Culorile întunecate saturate mai bine să nu le alegeți. Ele vor sublinia schimbările legate de vârstă și vor face imaginea mai aspră

Puteți alege vopsea de păr de înaltă calitate în catalogul magazinului nostru online. Veți fi mulțumit de prețuri accesibile, o gamă largă și actuală de produse.

Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu