Șampoane profesionale

Angajații saloanelor de înfrumusețare și centrelor SPA decid să cumpere șampon profesional pentru a-l folosi în munca lor. Șampoanele convenționale sunt concepute pentru a curăța părul de impurități.

Linia pentru profesioniști include:

 • elimină uscăciunea și rigiditatea, face părul moale și suplu;

 • da volum;
 • netezește buclele rebele;
 • asigură efectul de laminare;
 • previne caderea părului, stimulează creșterea părului.

În multe serii de produse pentru piața de masă, există produse cu efectele enumerate. Compoziția produselor profesionale include ingrediente active:

 • împotriva electrizării;
 • pentru a da splendoare coafurii;
 • aditivi de condiționare pentru a facilita pieptănarea;
 • nutrienți, extracte de plante, vitamine, oligoelemente, ceramide și colagen pentru a da un aspect bine îngrijit și sănătos buclelor deteriorate.

O altă diferență importantă între seria profesională este separarea detaliată pentru diferite tipuri de păr. Atunci când elaborează o formulă, experții țin cont de tipul de păr și de scalp, ceea ce asigură cel mai bun rezultat. Produsele pentru piața de masă sunt adesea universale: potrivite pentru un număr mare de utilizatori. Produsele de salon sunt compoziții unice, exclusive, concepute pentru a rezolva probleme înguste. Formulele de șampoane profesionale sunt brevetate pentru a evita contrafacerea.

Nu veți găsi produse 2 în 1 din seria profesională care sunt imediat oferite cu balsam. Astfel de mijloace sunt ineficiente: două medii diferite neutralizează reciproc acțiunea celuilalt.

Beneficiile folosirii

Caracteristica principală a șampoanelor profesionale este un rezultat vizibil chiar și după o singură utilizare. Alte plusuri:

 1. Linie largă. Puteți găsi produse pentru păr vopsit, gras, uscat și combinat (gras la rădăcini, uscat la vârfuri), păr subțire, suprauscat și deteriorat. Oferă opțiuni pentru netezire, strălucire și catifelare, reparare și curățare îmbunătățită, hidratare și volum.
 2. Hipoalergenic. pH-ul neutru și fără iritanți pentru piele reduc șansa unei reacții alergice.
 3. Curățare blândă, fără a usca părul și pielea. Produsele de curățare pentru salon folosesc agenți tensioactivi vegetali de calitate, fără sulfați, cum ar fi Lauryl Glucoside.

Cumpărând un șampon profesional cu efect de laminare, vei observa rapid că părul tău a devenit neted și strălucitor. Componentele de laminare creează un strat protector pe suprafața care împiedică spălarea pigmentului, netezește cuticula, face părul mai gros și mai voluminos pe toată lungimea.

Cum alegeți și procurați un șampon profesional

În primul rând, luați în considerare tipul de păr și scalp. Alte criterii de selecție:

 1. Starea părului.
 2. Probleme ale părului și scalpului care trebuiesc îndepărtate.
 3. Efecte suplimentare (reducerea împupoșirii, strălucirea, simplificarea coafării, lupta împotriva vârfurilor despicate).
 4. Compoziție. Pentru a restabili structura părului deteriorat, se folosesc de obicei complexe de proteine ​​pe bază de soia, grâu și orez. Pantenolul, vitaminele B, aminoacizii îmbunătățesc starea părului.

Magazinul online Casa Curată oferă șampoane profesionale ale unor branduri renumite: Tresemme, Gliss Kur, MILMIL. Beneficii pentru clienții noștri:

 • livrare in timp de 24 de ore;
 • peste 10 mii de produse în catalog, inclusiv produse cosmetice și de îngrijire personală, echipamente de uz casnic, de birou și de calculator, bunuri pentru casă și petrecere a timpului liber;
 • promoții regulate și reduceri de până la 70%.

Vindem produse originale ale unor branduri renumite. Toate produsele din catalog sunt acoperite de garanția producătorului.

106.30 mdl 79.95 mdl
Economisește: 26.35 mdl
+
BrandGLISS KUR Caracteristicile produsuluiPentru utilizare zilnica ScopRecuperare SexPentru femei Tipul de pielePentru toate tipurile
155.90 mdl 124.95 mdl
Economisește: 30.95 mdl
+
BrandTRESEMME DestinatPentru par Produsele profesionaleDa SexPentru femei Caracteristicile produsuluiFara coloranti
105.00 mdl 88.80 mdl
Economisește: 16.20 mdl
+
BrandTRESEMME DestinatPentru par ScopRecuperare SexPentru femei Tipul de samponLichid
105.00 mdl 88.80 mdl
Economisește: 16.20 mdl
+
BrandTRESEMME ScopVolum SexPentru femei Tipul de samponLichid Volum400 ml
105.00 mdl 88.80 mdl
Economisește: 16.20 mdl
+
BrandTRESEMME ScopAlimente, Recuperare Tipul de samponLichid Volum400 ml
BrandTRESEMME ScopVolum SexPentru femei Tipul de samponLichid Volum400 ml
BrandTRESEMME ScopNetezire SexPentru femei Tipul de samponLichid Volum400 ml
Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu

Filtrare produse

Pret

mdl  –  mdl

 • 79.9mdl
 • 125mdl
Brand
Produse profesionale