Măști pentru păr

Filtru

Măștile de păr sunt un produs cosmetic care face părul bine îngrijit și strălucitor.

Producătorii oferă multe tipuri de măști în funcție de nevoile consumatorilor.


În vânzare există produse pentru hrănirea, hidratarea, refacerea și netezirea buclelor. Masca potrivită pentru păr poate face minuni. Pentru a cumpăra cel mai eficient produs, ar trebui să înțelegeți criteriile de alegere a măștilor și regulile de utilizare a acestora.

Cum alegi masca potrivită

Întâi de toate, trebuie să determinați ce tip de păr aveți. Dacă trebuie sa îți speli părul la fiecare 1-2 zile, cel mai probabil ai un tip gras. Părul subțire, care este puternic electrizat și rămâne curat mult timp, este caracteristic tipului uscat.

Măștile de păr sunt create pentru posesorii de păr uscat și deteriorat. Ele ajută la restabilirea strălucirii lor naturale și la păstrarea umidității în bucle. De asemenea și posesorii de păr gras nu ar trebui să uite de măști. Pentru ei, seriile de profil sunt potrivite, de exemplu:

  • pentru a stimula creșterea;
  • împotriva căderii;
  • nuanțare;
  • pentru păr vopsit etc.

Dacă ai un tip de păr gras, poți folosi măști nu mai mult de, o dată la 8-11 zile, altfel părul tău va începe să devină gras și mai repede.

Măști pentru păr uscat: de care alegem

Măștile vor aduce cele mai multe beneficii varfurilor uscate și despicate. Acestea ar trebui să fie un produs de îngrijire a părului obligatoriu dacă utilizați în mod regulat aparate de coafat, uscătoare de păr și fier de călcat. Alege măști de păr hrănitoare cu cheratină, care vor reda elasticitatea buclelor.

Dacă părul pe întreaga lungime nu are nevoie de umiditate suplimentară, iar vârfurile sunt uscate, este logic să folosiți două tipuri de măști. Pe toată lungimea trebuie aplicată o mască hidratantă, iar pe vârfuri o mască hrănitoare. Aplicați masca cu încredere, dacă părul este uscat pe toată lungimea, evitând rădăcinile.

Măști pentru păr vopsit

Femeile care adesea își vopsesc sau își decolorează părul știu cât de traumatizantă este această procedură pentru păr. Buclele se usucă, devin fragile, își pierd strălucirea naturală. Dacă utilizați măști obișnuite, culoarea se va spăla rapid. Prin urmare, cosmetologii au dezvoltat măști speciale pentru părul vopsit. Ele hrănesc părul slăbit, dar nu spăla pigmentul de colorare. În combinație cu șampon și balsam pentru păr vopsit, culoarea poate dura până la 4-5 săptămâni.

Măștile pentru creșterea părului funcționează oare

Efectul măștilor pentru creșterea părului constă în a trezi foliculii de păr latenți, precum și de a restabili volumul natural. Dacă căderea părului este severă, doar masca nu va fi suficientă. După aplicarea produsului, vizual va părea că există mai mult păr, dar acest lucru nu va rezolva problema cheliei.

Cum se aplică corect o mască de păr

După ce ați ales produsul potrivit, merită să citiți instrucțiunile producătorului în cazul în care acesta a venit cu o metodă inovatoare de aplicare. Cu toate acestea, în 99% din cazuri, toate măștile sunt aplicate în același mod:

  • Spălați-vă părul cu șampon și balsam. Clătiți bine și uscați-vă părul cu un prosop. Ar trebui să fie umed, dar apa nu trebuie să picure din el.
  • Aplicați masca pe toată lungimea părului, evitând rădăcinile. Dacă ai părul scurt, aplică doar pe vârfuri.
  • În instrucțiuni, producătorii vă cer să lăsați produsul pe păr timp de 10 minute, dar este mai bine să creșteți acest interval la 20-25 de minute.
  • În mod ideal ar fi să puneți o cască de duș pe cap după ce ați aplicat balsamul și acoperiți-l cu un prosop deasupra. Dacă vă este greu să găsiți timp pentru o mască, spălați-vă părul înainte de a face baie sau duș, aplicați o mască și apoi efectuați procedurile de apă. În timp ce vă spălați, va trece timpul potrivit.
  • Clătește masca cu apă caldă și coafează-ți părul ca de obicei.

Cât de des folosim masca de păr

Dacă ai parul normal sau uscat, poți folosi masca de par de 1-2 ori pe saptamana. Pentru părul foarte uscat care are nevoie de o hrănire mai profundă, trebuie să creșteți numărul de tratamente la 3-5 ori pe săptămână. Posesorii de păr gras ar trebui să fie atenți la măști și să le aplice nu mai mult de o dată la o săptămână și jumătate până la două săptămâni.

Măști profesionale de păr: beneficii

Producătorii de produse cosmetice profesionale produc monoproduse menite să rezolve o problemă specifică. Companiile cheltuiesc sume uriașe pentru cercetare și testare, astfel încât produsele lor sunt mai eficiente și mai bogate în compoziție. Dacă părul tău este în stare bună și ai nevoie de o mască ca măsură preventivă, poți experimenta cu produse din mass-market.

Puteți alege și cumpăra măști de păr pentru diferite scopuri în catalogul magazinului nostru online. Aici găsiți doar produse verificate și prețuri rezonabile. Pentru clienții fideli există reduceri suplimentare.

Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu