Loțiuni de corp

Aplicați loțiune de corp zilnic după duș pentru a reechilibra și îmbunătăți textura pielii, protejând-o de uscăciune și iritație. Acest produs cosmetic rezolvă mai multe probleme odată - hidratarea și hrănirea pielii, creând o barieră protectoare pe suprafața acesteia.

Ce tipuri de loțiuni de corp sunt

Majoritatea lotiunilor de corp sunt universale, adică sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. În același timp, fiecare produs cosmetic este recomandat pentru rezolvarea unor scopuri cosmetice specifice:

  • Cu ceramide. Aceste ingrediente imbunătățesc textura și aspectul pielii, făcând-o moale și netedă, suplă și strălucitoare. Utilizarea regulată a unui produs cosmetic este un plus pentru îngrijirea zilnică a corpului, împreună cu curățarea. Loțiunile de corp cu ceramide vor fi apreciate în special de persoanele cu pielea uscată sau sensibilă. Deoarece produsele din acest grup ameliorează senzația de uscăciune și decojire.
  • Cu acizi AHA. Loțiunile din acest grup îndepărtează particulele moarte de la suprafața pielii, activează procesele de regenerare. Sunt utile persoanelor cu pielea aspră, uscată, indispensabile după o lungă ședere sub soare, deoarece redau structura și aspectul pielii. Lotiunile de corp cu AHA previn, de asemenea, ridurile. Prin urmare, cosmetologii le consideră o componentă importantă a îngrijirii anti-îmbătrânire. Amintiți-vă, orice produse cosmetice cu AHA cresc sensibilitatea pielii la expunerea la UV. De aceea, aplica o crema cu filtre UV înainte de a ieși afară.
  • Cu retinol. Compozițiile corporale anti-îmbătrânire, atunci când sunt utilizate în mod regulat, luptă împotriva semnelor îmbătrânirii premature, reduc ridurile, îmbunătățesc textura. Pielea produce mai mult colagen, devine elastică, strălucitoare. Formula ușoară a loțiunilor cu retinol se absoarbe rapid, nu lasă urme grase pe haine.
  • Cu acid kojic și ascorbic. Loțiunile de corp luminoase uniformizează nuanța pielii reducând în același timp aspectul de hiperpigmentare și alte decolorări. Produsul este relevant în special pentru persoanele cu pistrui pe umeri, decolteu și alte zone vizibile ale corpului.
  • Cu acid lactic sau niacinamidă. Loțiunea de corp hidratantă formează o barieră care blochează umiditatea, lăsând pielea moale și netedă. Cremele hidratante sunt ușor de aplicat și se absorb rapid. Este convenabil pentru utilizarea zilnică după un duș de dimineață.

Cum se folosește loțiunea de corp

Loțiunea se aplică pe pielea curată si uscata. Cea mai bună utilizare este după un duș de dimineață. Strângeți o cantitate mică de produs în palma mâinii, frecați-l ușor în piele cu mișcări de masaj. Acordați o atenție deosebită zonelor cu probleme. Așteptați câteva minute înainte de a vă îmbrăca pentru ca loțiunea să se absoarbă complet.

Care sunt beneficiile loțiunii de corp

Loțiunile de corp sunt special formulate pentru a aborda problemele cosmetice, cum ar fi pielea uscată, semnele de îmbătrânire și textura neuniformă. Repetați procedura zilnic pentru a obține efectul dorit - pentru a menține pielea tânără și frumoasă. Nici măcar o loțiune de corp bună nu este scumpă. Prin urmare, le poți include în programul tău zilnic de îngrijire a pielii fără o lovitură puternică pentru buget.

Puteți folosi loțiune de corp pe față și pe mâini

Loțiunile de corp nu sunt potrivite pentru utilizare pe față, mâini. Pielea din aceste zone este expusă la influențe externe mai mari, este mai sensibilă și necesită îngrijire sporită. Prin urmare, pentru aceste zone se produc creme speciale.

Care este cea mai bună loțiune de corp

Alegerea loțiunii depinde de starea pielii și de nevoile acesteia. Compozițiile populare sunt:

  • cu ceramide pentru refacerea barierei pielii;
  • cu acid lactic pentru exfoliere delicată și hidratare;
  • cu efecte de înălbire pentru a uniformiza nuanța pielii;
  • loțiune anti-îmbătrânire cu retinol pentru a reduce semnele îmbătrânirii.

Luați în considerare perioada anului și stilul de viață. Pentru vară, alege o compoziție hidratantă cu ceramide, deoarece aerul cald usucă pielea. Dacă faci sport, o loțiune de peeling cu acid lactic este o opțiune bună.

185.00 mdl 139.95 mdl
Economisește: 45.05 mdl
+
BrandROXANNE DestinatPentru corp Volum165 ml
185.00 mdl 139.95 mdl
Economisește: 45.05 mdl
+
BrandROXANNE DestinatPentru corp Volum165 ml
185.00 mdl 139.95 mdl
Economisește: 45.05 mdl
+
BrandROXANNE DestinatPentru corp Volum165 ml
185.00 mdl 139.95 mdl
Economisește: 45.05 mdl
+
BrandROXANNE DestinatPentru corp Volum165 ml
185.00 mdl 139.95 mdl
Economisește: 45.05 mdl
+
BrandROXANNE DestinatPentru corp Volum165 ml
185.00 mdl 139.95 mdl
Economisește: 45.05 mdl
+
BrandROXANNE DestinatPentru corp Volum165 ml
117.90 mdl 89.95 mdl
Economisește: 27.95 mdl
+
BrandDOVE DestinatPentru corp Tipul cremeiNutritiva Volum400 ml
BrandLAQ DestinatPentru corp EcoDa Volum200 ml
BrandHISKIN ColecțieCRAZY BODY DestinatPentru corp Tara de originePolonia Volum300 ml
BrandHISKIN ColecțieCRAZY BODY DestinatPentru corp Tara de originePolonia Volum300 ml
BrandMINCER PHARMA ColecțieVitaC Infusion DestinatPentru corp SexPentru femei Tara de origineПольша
BrandBEAUTYDERM DestinatPentru maini, Pentru corp Tipul geluluiHidratant Volum200 ml
BrandBEAUTYDERM DestinatPentru corp DestinatPentru corp Volum200 ml
BrandMARIE FRESH DestinatPentru corp SexPentru femei Volum200 ml
BrandECCO COSMETIC DestinatPentru corp SexPentru femei Volum250 ml