Aparate de tuns

Aparatele de tuns - baza unei coafuri și a unei bărbi îngrijite

Având o mașină de tuns la îndemână, puteți crea în orice moment coafuri îngrijite și elegante.

Mașinile de tuns și trimmerele pot servi atât ca unealtă principală de tăiere, cât și ca una auxiliară. Cu ajutorul dispozitivului, poți să îți tunzi părul, să îndepărtezi vârfurile despicate și, de asemenea, să dai forma necesară bărbii și mustaței. Un dispozitiv mai funcțional poate elimina complet nevoia de a vizita regulat o frizerie. Puteți cumpăra o mașină de tuns din magazinul online Casa Curată.

Tipuri de mașini de tuns

În mod condiționat, dispozitivele pentru îngrijirea părului pot fi împărțite în casnice și profesionale. Varietatea de uz casnic are un motor de putere relativă și un număr mic de duze. Au cel mai utilitar scop, așa că pentru cele mai simple tunsori se potrivesc cel mai bine.

Mașinile de tuns profesionale sunt echipate cu un motor puternic și un număr mare de accesorii. Ele vin adesea cu blocuri de cuțite suplimentare, extinzând foarte mult gama disponibilă de soluții creative.

Mașini de tuns: tip de alimentare și accesorii

Un criteriu important de selecție este și tipul de alimentare necesar pentru funcționarea dispozitivului. Ele pot fi după cum urmează:

 1. Cablat. Cea mai comună varietate dintre uneltele de uz casnic. Poate funcționa numai când este conectat la o priză. Acest lucru impune unele restricții sub forma lungimii cordonului. Cel mai potrivit pentru uz casnic.
 2. Reîncărcabil. Diferă prin compactitate și mobilitate. Un astfel de dispozitiv poate fi luat cu tine la serviciu sau într-o călătorie pentru a-ți tunde rapid barba sau coafura la lungimea dorită. Cele mai avansate modele sunt echipate cu o stație de docking care nu numai că poate încărca bateria, ci și curăța dispozitivul.
 3. Tip mixt. Combină posibilitatea reîncărcării de la o priză cu utilizarea autonomă. Sunt considerate o opțiune convenabilă atât pentru uz casnic, cât și pentru uz profesional. Echipat în mare parte cu o baterie litiu-ion. Dispun de încărcare rapidă și de viață lungă a bateriei.

Varietatea de mașini de tuns disponibile pentru vânzare permite utilizatorului să aleagă în mod independent modelul optim în funcție de metoda dorită de utilizare a dispozitivului.

Un alt criteriu pentru alegerea unei mașini de tuns este numărul de accesorii din cutie. Oportunitățile utilizatorilor și opțiunile de utilizare creativă depind direct de aceastea. În mod convențional, ele sunt împărțite în următoarele categorii:

 • de bază - afectează doar înălțimea tăieturii;
 • creț - vă permit să creați coafuri neobișnuite și creative;
 • lustruire - face posibilă îndepărtarea vârfurilor despicate în cel mai scurt timp;
 • pentru filetare — asigură formarea tranzițiilor la un punct de forfecare;
 • trimmer - tunderea formei tâmplelor, bărbii și mustăților.

Pachetul include, de asemenea, una sau mai multe duze de protecție. Sunt necesare pentru a proteja cuțitele de deformarea care apare din cauza solicitărilor mecanice.

Beneficiile mașinilor de tuns și trimmerilor

A avea un astfel de dispozitiv la îndemână are multe avantaje. Cele mai importante sunt:

 1. Versatilitate. Instrumentul vă permite nu numai să faceți tunsoare, dar face și posibilă îndepărtarea părului nedorit de pe corp.
 2. Ușor de utilizat. Este destul de ușor de înțeles toate tipurile de aplicare și funcționalității duzelor, deoarece configurația oricărei mașini este intuitivă.
 3. Ușurință de îngrijire. După tunsoare, este suficient să îndepărtați resturile de păr cu peria care vine cu trusă și să ștergeți dispozitivul. Întreaga procedură nu va dura mai mult de un minut. Pentru a menține utilizarea, cuțitele trebuie, de asemenea, lubrifiate periodic cu ulei.

Cumpărați o mașină de tuns pentru o tunsoare la un preț avantajos

Puteți cumpăra un dispozitiv pentru tunsori acasă din magazinul online Casa Curată. O gamă bogată de produse pentru casă și o politică corectă de prețuri sunt garantate pentru a mulțumi o persoană care apreciază confortul și timpul. Livrarea se face cu promptitudine în orice punct din Moldova. Dacă aveți întrebări, puteți contacta managerul.

AlimentareDe la retea Curatare umedaNu Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse4 ScopPentru par
AlimentareDe la retea Elemente de ras4 Materialul lameiOtel inox Metoda de rasUscat Numar de duze incluse4
AlimentareDe la acumulator Numar de duze incluse1 BrandESPERANZA Garantie12 luni
AlimentareDe la retea Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse6 Putere (Wt)10 ScopPentru par
AlimentareDe la retea Bucla de agatatDa Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse2 ScopPentru par
AlimentareDe la retea Bucla de agatatDa Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse1 ScopPentru par
AlimentareDe la retea Bucla de agatatDa Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse4 ScopPentru par
AlimentareDe la retea Bucla de agatatDa Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse2 ScopPentru par
AlimentareDe la retea Bucla de agatatDa Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse1 ScopPentru par
AlimentareDe la retea Bucla de agatatDa Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse1 ScopPentru par
AlimentareCombinate Bucla de agatatNu Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse4 ParticularitățiIndicator baterie
AlimentareCombinate Bucla de agatatNu Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse1 ParticularitățiIndicator baterie
AlimentareDe la retea, De la acumulator Bucla de agatatNu Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse1 ParticularitățiIndicator baterie
AlimentareDe la acumulator Bucla de agatatNu Materialul lameiOtel inox ParticularitățiIndicator baterie ScopPentru par
AlimentareDe la acumulator Bucla de agatatNu Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse4 ParticularitățiIndicator baterie, Motor rotativ
AlimentareDe la acumulator Bucla de agatatNu Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse4 ParticularitățiIndicator baterie
AlimentareCombinate Bucla de agatatNu Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse6 ParticularitățiIndicator baterie
AlimentareDe la acumulator, De la retea Bucla de agatatNu Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse4 ParticularitățiMotor rotativ, Indicator baterie
AlimentareDe la acumulator, De la retea Bucla de agatatNu Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse4 ParticularitățiMotor rotativ, Indicator baterie
AlimentareDe la acumulator, De la retea Bucla de agatatNu Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse6 ParticularitățiIndicator baterie
AlimentareDe la retea Bucla de agatatDa Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse2 TipMasina de tuns
AlimentareDe la retea Bucla de agatatDa Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse2 ParticularitățiMotor rotativ
AlimentareDe la retea Bucla de agatatDa Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse4 TipMasina de tuns
AlimentareDe la retea Bucla de agatatDa Materialul lameiOtel inox Numar de duze incluse3 ParticularitățiMotor rotativ