Faina КУДЕСНИЦА, de secara, 400g
TM "КУДЕСНИЦА" ofera o gama larga de tipuri populare de faina din diferite cereale. Macinarea ideala a fainii multicereale, „КУДЕСНИЦА” pastreaza proprietatile benefice ale cerealelor si este excelenta pentru coacere. Folosind faina КУДЕСНИЦА, poti fi sigur ca nu te va dezamagi niciodata si coacerea ta va avea intotdeauna succes.
Faina de secara este bogata in vitamine B, fier, calciu, potasiu si magneziu, precum si fibre alimentare, care ajuta la imbunatatirea functionarii sistemului digestiv. De asemenea, are un indice glicemic scazut, ceea ce o face o alegere excelenta pentru persoanele cu diabet sau prediabet.
Cand se foloseste faina de secara la copt, merita luat in considerare faptul ca are o textura mai grosiera si un continut de umiditate mai mare decat faina de grau. Acest lucru poate necesita modificări ale retetei, cum ar fi adaugarea de mai mult lichid sau praf de copt. De asemenea, este important de retinut ca faina de secara are un timp de crestere mai lung, asa ca merita sa ii acordati mai mult timp sa fermenteze.
Nu au fost găsite recenzii