Amidon din cartofi DR. OETKER, 75 gr
Ai nevoie de un produs in bucatarie care sa-ti fie de ajutor si pe partea de prajituri, si pe cea de mancare? Esti exact unde trebuie! Noi iti propunem amidonul alimentar din cartofi de la Dr. Oetker, in pliculetul de 75 de grame.
Iata care sunt cateva dintre beneficiile, caractersiticile si avantajele de care te poti bucura cand alegi sa folosesti amidonul Dr. Oetker:
- Amidonul este folositor pentru obtinerea unor prajuturi pufoase, cu textura foarte fina – ajuta la crearea texturii moi, sfaramicioase a prajurilor, deoarece ajuta la ruperea lanturilor de proteine (gluten) din faina;
- Pe langa aceasta intrebuintare, mai poti folosi amidonul si pentru a lega sau ingrosa supe, sosuri si mancaruri de legume si a le oferi o consistenta mai groasa – granulele de amidon absorb apa si cand amestecul se incalzeste, acestea se expandeaza;
- Amidonul reprezinta un bun agent antiaglomerare, impiedicand formarea de bulgari in amestecuri higroscopice precum zaharul pudra sau branza pre-rasa;
- Daca doresti ca alimentele tale prajite sa fie extra crocante, fa o schimbare atunci cand pregatesti o panada: tavaleste degetelele de pui in amidon inainte sa le prajesti pentru o crusta crocanta, care, in acelasi timp absoarbe si mai putin ulei!
- Ideal si pentru persoanele alergice la gluten, deoarece amidonul nu contine deloc gluten – insa acesta poate fi procesat in fabrici unde se macina si faina de grau.
Alege un ingredient indispensabil in bucatarie si foloseste-l la prajituri ori mancare gatita pentru un gust si o textura superioara!
Nu au fost găsite recenzii