Cereale bulgur MAKFA, la pungi, 400 g
Bulgur – din Turcia, cu dragoste!
Bulgurul este o cereală tradițională, obținută din grâu dur. Înainte de a fi mărunțit, grâul este opărit și uscat, ceea ce îi conferă bulgurului o nuanță aurie, un gust fin de nucă și un parfum ușor dulceag.
Bulgurul din grâu dur nu se lipește și rămâne mereu afânat. Este ideal pentru pilafuri, garnituri apetisante, salate. De asemenea, este utilizat în umpluturi pentru produse de patiserie, supe și preparate înăbușite cu condimente, bulion și legume.
Ambalajul conține 6 pliculețe pentru fierbere, fiecare având cantitatea optimă pentru o porție.
Mod de preparare
- Introduceți un pliculeț în apă clocotită cu sare (minimum 750 ml pentru 1 plic).
- Fierbeți la foc moderat, cu capacul pus.
- Timp de gătire: 20 minute.
Formula produsului
- 100% produs natural
- Sursă de carbohidrați lenți
- Bogată în fibre alimentare
- Produs hipocaloric
- Preparare simplă
Ce poți prepara?
- Meniu zilnic
- Alimentație pentru copii
- Nutriție sportivă
- Alimentație sănătoasă
- Mâncăruri vegetariene
- Mâncăruri dietetice
- Zile de detoxifiere
- Mâncăruri de post
Valori nutriționale (per 100 g produs):
Calorii: 389 kcal
Carbohidrați: 75,9 g
Proteine: 12,3 g
Grăsimi: 1,3 g
Ambalaj: 400 g
Termen de valabilitate: 14 luni