Set pahare Melodia 6 buc, 240 ml

23455930
499.00 mdl
   -2% 
Stoc minim disponibil în depozit
Livrare
Metode de plată
Avantaje
Timp de livrare si tarife:

Set pahare Melodia 6buc, 240ml

O linie istorica de mare succes fabricata pentru decorarea mesei si servirea bauturilor preferate.
Gravurile mai adanci sporesc stralucirea si reflexiile luminii, in timp ce formele si dimensiunile pahare permit spalarea ideala in masina de spalat vase.

Sticla Inovatoare RCR LUXION® a fost intotdeauna de o calitate superioara, iar laboratoarele sale au dezvoltat urmatoarea generatie de LUXION®, cea mai buna sticla de cristal din lume, cu adevarat fara plumb!
Stralucitoare, transparenta, sigura in mod natural, LUXION® este o sticla prietenoasa, un material pentru fiecare moment al vietii, la fel ca prietenii adevarati.
Sigura si de incredere, LUXION pastreaza toate caracteristicile oricarui continut, deoarece nu modifica aromele sau gusturile.
Caracteristicile cheie ale LUXION® sunt luciul, transparenta, reciclarea, rezistenta hidrolitica si posibilitatea de a spala in masina de spalat vase.
Luminozitate LUXION® - este cel mai stralucitor material din tot asortimentul de sticla cristalizata.
Valoarea de refractie a LUXION® este mai mare decat oricare dintre concurentii sai majori.
LUXION® este cea mai transparenta sticla de cristal de pe piata.
Aceste caracteristici fac din LUXION® un material ideal pentru degustare, precum si pentru sectoarele HORECA, deoarece imbunatateste profilul senzorial si analiza oricarei bauturi pe care o contine, fara a modifica in vreun fel gustul continutului sau.


Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze
  • Produse recomandate
  • Produse asemănătoare
  • Cu acest produs cumpără