Terci cu lapte Bebi din grau, mere-banane 200 g

22945591
52.40 mdl
Produsul este în cantități limitate
Livrare
Metode de plată
Avantaje
Timp de livrare si tarife:
BrandBEBI Greutatea0.2 Kg

Terci de grau cu lapte  Bebi Premium cu mar si banana este destinat hranirii copiilor incepand cu varsta de 6 luni. Bebi Premium combină cereale și arome de fructe sănătoase și va diversifica plăcut meniul bebelușului.

Crupele de grâu, care fac parte din terci, sunt surprinzător de bune ca valoare nutritivă, mențin o senzație de sațietate mult timp, datorită conținutului de carbohidrați. Cu toate acestea, conține mult gluten, așa că terciul de grâu poate fi folosit nu mai devreme de 6-6,5 luni. Mar contine fibre care protejeaza flora intestinala si sustine digestia, vitamine: B1, B2, B6, C, caroten, nicotinamida etc. Banana are o structura fibroasa care este utila pentru stomac, multe vitamine si este deosebit de bogata in potasiu.

Cerealele Bebi Premium sunt îmbogățite cu 12 vitamine, fier și iod, ceea ce face posibilă prevenirea deficitului de fier și a deficitului de iod, pentru a favoriza dezvoltarea inteligenței copilului. Terciurile nu conțin arome artificiale, coloranți, conservanți, componente modificate genetic.

Ingrediente: crupe de grau - 43%, lapte praf integral 33 -%, zahar, suc de mere condensat - 5,8%, suc de banane condensat - 4,4% (sirop de glucoza, fructoza, suc de banane condensat), vitamine (acetat de retinol, colecalciferol, tocoferol acetat) , clorhidrat de tiamină, riboflavină, clorhidrat de piridoxină, acid ascorbic, pantotenat de calciu, acid folic, nicotinamidă, fitomenadionă, cianocobalamină) și minerale (difosfat de fier, iodură de potasiu).

Varsta: de la 6 luni.
Greutatea produsului: 200g

Brand
BEBI
Greutatea
0.2Kg
Pentru copii
  • Da
Produse similare

Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze