Scaun pliabil 093-752, 59 cm

23741062
332.95 mdl
500.00 mdl
Economisește: 167.05 mdl
Stoc minim disponibil în depozit
Livrare
Metode de plată
Avantaje
Timp de livrare si tarife:

Acest scaun pliabil reprezintă o soluție comodă și practică pentru un scaun suplimentar în casă, în aer liber sau la evenimente. Datorită dimensiunilor compacte și construcției ușoare, este ideal pentru utilizare atât în interior, cât și în aer liber.

Înălțimea acestui scaun este de 59 de centimetri, oferind o ședere confortabilă atât pentru adulți, cât și pentru copii. Rama solidă este fabricată din materiale de înaltă calitate, asigurând o susținere fiabilă și durabilitate.

Mecanismul pliabil permite plierea și desfășurarea ușoară a scaunului în doar câteva secunde, făcându-l convenabil pentru depozitare și transport. Acest lucru este în special util dacă aveți nevoie de un scaun temporar pentru oaspeți sau pentru utilizare la o picnic sau la camping.

Designul scaunului este simplu și elegant, permițându-i să se integreze ușor în orice interior sau mediu. Suprafața scaunului și a spătarului oferă o poziție confortabilă a corpului în timpul utilizării.

Acest scaun pliabil H59cm 093-752 este o combinație excelentă între confort, funcționalitate și stil, făcându-l o alegere excelentă pentru diverse situații.

Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze
  • Produse recomandate
  • Produse asemănătoare
  • Cu acest produs cumpără