Set NIVEA Fresh Soft

23579935
229.00 mdl
   -2% 
Stoc minim disponibil în depozit
Livrare
Metode de plată
Avantaje
Timp de livrare si tarife:
BrandNIVEA Destinat pentruUnisex, Femei

Set Cadou Femei Nivea Fresh Soft, Crema Care, Roll-On Fresh Natural 50 ml si Gel de Dus Creme Soft, 250 ml

Setul cadou contine:
- Crema Nivea Care, 100 ml
- Roll-On Fresh Natural, 50 ml
- Gel de Dus Creme Soft, 250 ml
Crema Nivea Care hranitoare Care cu cristale hidratante ce se absorb imediat in piele. Lasa o senzatie usoara, hidratand intensiv pielea timp de 24h.
Fresh Natural Roll-On Antiperspirant Ofera 48h protectie eficienta, te reimprospateaza si lasa o senzatie de prospetime naturala pe durata intregii zile.
Deodorant Roll-On Fresh Natural. Protectie cu parfum fresh, natural, cu o formula ce intra rapid in piele, oferind in acelasi timp o protectie eficienta de 48 de ore. Secretul NIVEA FRESH NATURAL consta in formula unica NIVEA ∞ INFINIFRESH: Cu puterea sa antibacteriana, nu mascheaza doar mirosul, ci si elimina eficient bacteriile inainte ca mirosul neplacut sa apara. Experimenteaza un parfum uimitor de proaspat, ce aminteste de briza oceanului si protectie antiperspiranta care are grija de pielea ta. Efectul de lunga durata ∞ INFINIFRESH de la NIVEA: prospetime care dureaza mai multe ore.
Gelul de dus Creme Soft cremos cu ulei pretios de migdale iti invaluie corpul cu spuma sa catifelata, in timp ce parfumul discret iti rasfata simturile. Nu afecteaza microbiomul pielii. Formula biodegradabila si fara microplastic.

Brand
NIVEA
Seturi cadou
Destinat pentru
  • Femei
  • Unisex
Produse similare

Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze
  • Produse recomandate
  • Produse asemănătoare
  • Cu acest produs cumpără